top of page
Brown Dogs

TRÄNINGSTILLFÄLLE

Enstaka träningstillfällen för dig som inte vill/behöver eller har tid att gå en hel kurs, men har fastnat och vill träna lite extra på något. Eller, det kanske är så att du bara vill göra något kul med din hund och andra hundägare. Dessa tillfällen är mellan 1,5-2 timmar.Exempel på träningstillfällen: Aktivera mera, Följsamhet, Koppelgående, Inkallning (grund och fortsättning)

Three French Bullgod Puppies

TRÄNINGSTILLFÄLLE – AKTIVERA MERA

Unna er en härlig aktiveringspromenad i gemenskap med instruktör och andra hundägare. På promenaden kan du passa på att träna att gå fint i koppel eller annat som ni behöver träna och du får tips på hur du kan aktivera din hund. De flesta hundar får för lite att göra, så varför inte utnyttja dina promenader på ett effektivt sätt. Då blir promenaderna inte bara roligare utan er relation stärks och hunden ”ser upp” till dig som hittar på roliga grejer!
För alla hundar i alla åldrar.

TRÄNINGSTILLFÄLLE – KOPPELGÅENDE

Vill du träna lite extra på något som är viktigt för att vardagen och samarbetet ska fungera med din hund men har inte tid att gå en hel kurs? Då kanske detta träningstillfälle är något för er.


Vi kommer att träna praktiskt på att hunden ska gå i slakt koppel och sluta att dra. Vi anpassar övningarna och störningsnivån till hundens dagsform och förmåga.

Förkunskap: Valpkurs eller annan vardagslydnadskurs

Svart hund
Two French Bulldogs

TRÄNINGSTILLFÄLLE – GRUNDINKALLNING

En förutsättning för att kunna ha hunden lös i olika miljöer är en välfungerande inkallnings-signal. 


På det här träningstillfället fortsätter vi bygga på grunderna i inkallningen från valp eller vardagslydnadskurs, och lägger på olika störningar, anpassade till hur långt ni har kommit i träningen.  Ett ypperligt tillfälle att träna tillsammans under kontrollerade former!

Förkunskaper: Valp- eller annan vardagslydnadskurs

TRÄNINGSTILLFÄLLE – INKALLNING

Har du gått vår inkallningskurs ”Grundinkallning” och vill träna vidare? En förutsättning för att kunna ha hunden lös i olika miljöer är en välfungerande inkallningssignal. 

På det här träningstillfället fortsätter vi att träna på inkallningen och lägger på olika störningar, anpassade till hur långt ni har kommit i träningen. Ett ypperligt tillfälle att träna tillsammans under kontrollerade former!


Förkunskaper: Kursen grundinkallning eller vardagslydnad. Har du inte gått vår inkallningskurs men vill vara med ändå? Kontakta Elisabeth och berätta hur långt ni kommit i er inkallningsträning så att vi kan avgöra om detta tillfälle passar er.

Brown Dogs
Two French Bulldogs

TRÄNINGSTILLFÄLLE – FÖLJSAMHET

Vill du träna lite extra för att vardagen och samarbetet ska fungera med din hund men har inte tid att gå en hel kurs? Eller du kanske vill ta hjälp av instruktör med det som är svårt och träna tillsammans med andra? Då kanske detta träningstillfälle är något för er. Vi kommer att träna praktiskt för att hunden ska följa och hålla kontakten med dig och fortsätta att hålla fokus.

Förkunskap: Valpkurs eller annan vardagslydnadskurs

bottom of page