top of page
Brown Dogs

KUL TILLSAMMANS

Har du gått valp eller vardagslydnadskurs och tycker det skulle vara trevligt att fokusera på något annat? Att göra något kul tillsammans?

 

Att göra något roligt tillsammans med din hund är värdefullt för er båda. Vi erbjuder olika typer av kurser för aktivering. Det kan vara  kantarellsök, rallylydnad, den charmige senioren, personspår eller andra aktiveringskurser

De flesta kurser kan bokas via Medborgarskolan Örebro. Personspår och vissa aktiveringskurser bokas direkt hos Hundpartner. 

Three French Bullgod Puppies

KANTARELLSÖKSKURS

Vill du lära din hund att hitta läckerheterna åt dig skogen? Få en hund som känner sig glad, nöjd och trött efter några timmas nosande/letande?


Då är detta kursen för dig!

Kursen bygger upp er relation och även hundens självförtroende.
En rolig och uppskattad kurs både av hund och hundägare.

Passar alla hundar över 6 månader

RALLYLYDNAD – PROVA PÅ

Rallylydnad är en sport där man har kul med sin hund och fokus är på kontakt och samspel mellan förare och hund. Att lära sig rallylydnad innebär att man tillsammans lär in olika moment.


Därefter följer man en bana med olika skyltar där det står vilka moment man ska utföras.  Detta är en prova på kurs, för att se om ni tycker det är något för er.

Svart hund
Two French Bulldogs

RALLYLYDNAD - NYBÖRJARKURS

Rallylydnad är en kul sport för dig som vill förbättra din hunds vardagslydnad på ett roligt, effektfullt och lekfullt sätt. Rallylydnad innebär att du lär in kontakt och följsamhet samt olika moment t.ex. gå fint, sitt, ligg, stå, stanna kvar m.m

 

Du följer en bana med skyltar där det står vilket moment som skall utföras. En jätterolig sport som sätter fokus på kontakt och samarbete. 

 

Du och din hund har kul samtidigt som du – faktiskt – får en lydigare hund i vardagen.

beagle.jpg

NOSE WORK, PERSONSPÅR OCH UPPLETANDE

När hunden får använda sitt luktsinne på olika sätt är en fantastisk nyttig aktivering för hunden. Hundpartner erbjuder kurser i Personspår och Nose Work.

Vid personspår och uppletande får hunden använda sitt luktsinne, följa ett doftspår av människa eller att leta upp saker med människodoft.  

Nose Work som tävlingssport eller aktivering innebär att hunden får leta en doft (vi börjar med eukalyptus) i olika moment. 

bottom of page