top of page
Two French Bulldogs

ALLMÄNNA VILLKOR OCH ÅNGERRÄTT

När du har anmält dig till en kurs/träningstillfälle hos oss på Hundpartner Sverige får du en orderbekräftelse som faktura, om du inte fått den så kolla i skräpkorgen också!

Betalning: när du fått din orderbekräftelse/faktura så kan du betala kursen för att försäkra dig om kursplats. Kursen ska vara betald innan kursstart om vi inte kommit överens om annat, se sista betalningsdag på faktura.

  • SWISH: du kan swisha din kursavgift till 1236867196 – kom ihåg att ange ditt order/fakturanummer

  • Bankgiro: Eller så kan du betala in kursavgiften till Hundpartner Sverige (Taregi AB) bankgiro 5453-4185


Skulle kursen bli inställd meddelar vi dig och betalar givetvis tillbaka din kursavgift om den är betald. Du kan också bli erbjuden privatträning om kursen fått för få anmälda.

Om du inte betalar i tid riskerar du att din kursplats går till en reserv.

Kurskallelse skickas ut via e-post, Facebook grupp eller via Messenger innan kursstart – hör av dig om du inte fått den i tid.


Kursmaterial
Kursmaterial, kurskompendier och förbrukningsmaterial ingår om inget annat anges.


Inställd kurs
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs med för få anmälda och vid händelser som är utom vår kontroll, t.ex. force majeure. Om kursen blir inställd eller om du inte blir antagen återbetalas inbetald avgift utan avdrag. Du kan även välja att ha kursavgiften innestående men kursavgiften skall då utnyttjas inom ett år.

Anmälan
• Din anmälan är bindande, men den kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59). Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss detta på ett klart och tydligt sätt innan ångerfristen löper ut genom att använda Konsumentverkets standardformulär, klicka här.

• Avbokar du din kurs/utbildning enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften, förutom administrationsavgiften.

• Om kursen har startat upphör ångerrätten.

• Ångerrätten gäller inte för kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande. Ångerrätten gäller inte heller för köp som understiger 400:-. Anmälan är i dessa fall bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.


Avbokning
Om deltagare återtar sin anmälan efter att ångerrätten förfallit men innan dag för start av kurs/utbildning, tar vi ut en administrationsavgift.

Om du avbokar dig efter dessa 14 dagar (ångerrätt); har du rätt att få tillbaka avgiften med avdrag för 300 kr/kurs. Avbokar du din kurs senare än 14 dagar före start eller om du har påbörjat kursen/utbildningen är du skyldig att erlägga full avgift.


Betalningsskyldighet
Din anmälan är bindande men om du avbryter en kurs på grund av varaktigt studiehinder till exempel sjukdom styrkt med läkarintyg återbetalas den del av kursavgiften som inte förbrukats, förutom administrationsavgiften och avdrag för Hundpartners eventuella kostnader.

Hundar
Hundar som går kursen är naturligtvis varmt välkomna. Hundar som ej går kursen kan undantagsvis vara med, om den inte stör kursdeltagare.
Tänk på att ha din hund ska vara försäkrad och vaccinerad när ni kommer på utbildning, och att strikt hundägaransvar gäller.


Försäkring
Hundpartner Sverige har ingen försäkring för hundar, hundägare eller andra deltagare på kurser utan du behöver ha en egen ansvars-, hem- och/eller företagarförsäkring. Strikt hundägaransvar gäller.


Ändringar
Hundpartner Sverige förbehåller sig rätten att utan förvarning göra ändringar beträffande kursledare, plats/lokal, tider, kursmaterial och eventuella tryckfel.


Kundregister
Vid anmälan till kurs och/eller köp accepterar du att läggas till i Hundpartner Sveriges kundregister samt register för e-postutskick.

Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part och skickar inte spam.


Förbindelse
En anmälan till kurs räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kund har läst och accepterat de allmänna villkoren.


Har du frågor? Välkommen att kontakta oss på info@hundpartner.se

bottom of page