Three French Bullgod Puppies

HUNDPARTNER SVERIGE - INTEGRITETSPOLICY

​Du ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personliga uppgifter till oss. Här kan du läsa hur vi använder oss av dina personuppgifter och säkerställer att de behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.

Om personuppgifter

Hundpartner Sverige kräver vanligtvis inte att du lämnar ditt personnummer vid anmälan till kurser eller andra tjänster. Anmälan är endast giltig efter att betalning skett, och du kan alltid få information om vilka personuppgifter vi har i din profil.

När sparar vi personuppgifter?

Hundpartner lagrar personuppgifter som efterfrågas och anges i anknytning till vår verksamhet, våra tjänster och produkter.

Vi sparar dina personuppgifter, namn, adresser, korrespondens i följande fall:
• När du anmäler dig till eller deltar i någon av Hundpartner Sveriges aktiviteter.
• När du beställer/använder/köper Hundpartner Sveriges tjänster och produkter.
• När du kontaktar oss.
• Vid anmälan till kurs efterfrågar vi eventuellt fråga om uppgifter om din hund som noteras på din personliga faktura, dessa uppgifter visas endast på fakturan som kan ses av dig, av Hundpartner Sveriges personal, ekonomiansvarig, revisorer och skatteverket vid revision.


Hur vi använder personuppgifter?

Vi använder uppgifterna för att kunna genomföra, hantera och redovisa vår verksamhet, samt för utskick av eventuell information och marknadsföring.

Vilka personuppgifter lagras?

De personuppgifter som vi kan komma att lagra är namn och kontaktuppgifter. Vi lagrar information om order och transaktioner; belopp, tid, typ av transaktion och produkt. Vanligtvis efterfrågar vi inte ditt personnummer, i de fall personnummer efterfrågas kan de också komma att lagras.


Ditt godkännande 

Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Hundpartner Sverige lagrar och behandlar dessa tills vidare. Ditt godkännande sker i och med fullgörande av avtal, vid godkännande av Hundpartner Sveriges köpevillkor/allmänna villkor, vid användning av våra tjänster, produkter och vid din kontakt med oss.

Om du av någon anledning skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du enkelt kontakta oss med en begäran om detta, info@hundpartner.se 

Foton/filmer

Om Hundpartner Sverige fotar eller filmar kurs eller träning – både i utbildningssyfte, för power points, häften etc och för att publicera sociala medier frågar vi alltid innan.  I och med att du godkänner köpevillkoren så ger du Hundpartner Sverige ditt skriftliga tillstånd att använda bilder/filmer för dessa ändamål.


Våra webbplatser

Hundpartner Sverige respekterar din integritet! De flesta webbplatser spårar och lagrar din aktivitet på webben. Våra webbplatser använder sig inte av cookies eller någon typ av spårningsprogram och vi lagrar inte heller information på din dator. När du gör en beställning, anmälan, registrering eller ett köp på någon av våra webbplatser eller webbtjänster, lagras ditt IP-nummer. När vi skickar ut nyhetsbrev och marknadsföring lagras statistik för dessa och vi kan se om våra kunder har öppnat utskick eller klickat på länkar. När du godkänner våra köpevillkor godkänner du eventuella utskick med information och erbjudanden från oss.

Vi lämnar inte ut dina uppgifter

Vi lämnar aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till någon annan, till tredje part och dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av annan part än Hundpartner Sverige godkända personal.

På Datainspektionens webbplats kan du läsa om personlig integritet på webben: https://www.datainspektionen.se/


Har du frågor? Välkommen att kontakta oss på info@hundpartner.se